Днів
Годин
Хвилин
Секунд

Міжнародна спеціалізована виставка обладнання, технологій та інгредієнтів для фармацевтичної промисловості
Березень 2023 • Україна, Київ, МВЦ, Броварський проспект, 15

BMS буде співпрацювати з американською компанією Molecular Templates

news
-
BMS буде співпрацювати з американською компанією Molecular Templates , розроблені нові препарати проти рядових та сложних видів раки.
Bristol-Myers Squibb Co - одна з найбільших американських фармацевтичних компаній, яка нещодавно уклала кілька найбільших угод з компаніями, що спеціалізуються на галузях імуноонкології. На днях фармгігант підписав ще одну таку угоду, на цей раз - з невеликою біотехнологічною компанією з Техаса Molecular Templates.
 
На днях Bristol-Myers Squibb оголосив про нове погодження щодо «багатоцільового» співробітництва в області онкології з компанією з Остіну, додавши, що вже вибрала першу мету. За умовами договору Molecular Templates отримали 70 мільйонів доларів США авансом, а також до 1,3 мільярда доларів США у вигляді змінних платежів у доповненні до роялті від продажу майбутніх продуктів. Компанії не розкривають, скільки лікарняних цілей може вибрати фармгігант, хоча техаський стартап уточнив, що вони не будуть дублювати цілі, коли вони вже співпрацюють з Takeda та Vertex.
 
Ведучий кандидат Molecular Templates, MT-3724, в даний час проходить дослідження II фаз при поширеній формі неходжкинської лімфоми. Ще два кандидати, MT-5111 та TAK-169, вийшли на дослідження I фази.
 
 Джерело: https://pharma.net.ua/