Днів
Годин
Хвилин
Секунд

Міжнародна спеціалізована виставка обладнання, технологій та інгредієнтів для фармацевтичної промисловості
Березень 2023 • Україна, Київ, МВЦ, Броварський проспект, 15

TEVA ПРОДАЛА СЕРБСЬКУ ZDRAVLJE БРИТАНЦЯМ

-
Ізраїльський фармконцерн Teva прийняв рішення продати сербську Zdravlje компаніям Frontier Pharma і Baystone Group. Вартість угоди не розголошується. Таку інформацію опублікували в прес-релізі на офіційному сайті фармкомпанії Zdravlje AD
Рішення про продаж в Teva прийняли відповідно до глобальної стратегії компанії, пов'язаної з оптимізацією її конкурентоспроможності шляхом орієнтування власних потужностей виробництва на потреби пацієнтів. Відзначається, що сума угоди залишається невідомою.
Заводи Zdravlje знаходяться в місті Лесковац. У 2016 році Teva здійснила купівлю даного підприємства через свою "дочку" Actavia, яка представляє інтереси ізраїльського фармвиробника на території Сербії і Чорногорії.
Варто відзначити, що Zdravlje здійснює поставку своєї продукції в більш ніж 35 точок по всьому світу. У штаті компанії працює більше 250 чоловік, а в її портфель входить великий перелік різних ЛЗ для терапії серцево-судинних хвороб, захворювань центральної нервової системи і дихальних шляхів. Один з найбільш відомих продуктів компанії - препарат Nifelat. Його призначають з метою профілактики нападів стенокардії та артеріальної гіпертензії.

Джерело:  https://pharma.net.ua/news/world/25400-teva-prodala-serbskuju-zdravlje-britancam