Днів
Годин
Хвилин
Секунд

Міжнародна спеціалізована виставка обладнання, технологій та інгредієнтів для фармацевтичної промисловості
Березень 2023 • Україна, Київ, МВЦ, Броварський проспект, 15

Блок «Фармацевтична та медична продукція» вперше відкрився на Міжнародній промисловій виставці ІННОП

news
-
5 квітня в Ташкенті стартувала Міжнародна промислова виставка «ІННОПРОМ. Великий промисловий тиждень в Узбекистані », яка триватиме до 7 квітня. Організаторами заходу виступають Мінпромторг Росії і Міністерство інвестицій і зовнішньої торгівлі Республіки Узбекистан, співорганізатор блоку «Фармацевтична та медична продукція» - Центр корпоративних комунікацій «С-ГРУП».
Одним з центральних подій ділової програми стане круглий стіл «Розвиток фармацевтичного ринку ЄАЕС в умовах ліквідації наслідків пандемії коронавирусной інфекції». У засіданні візьмуть участь представники Міністерств охорони здоров'я Росії, Узбекистану, Казахстану, Вірменії, Білорусі, а також фахівці наукових центрів держав-членів ЄАЕС в області експертизи ліків і медичних технологій. Мета обговорення - вироблення спільних дій держав-членів ЄАЕС для розвитку фармацевтичного ринку Союзу найближчим часом.
Також відбудеться сесія «Промисловість для системи охорони здоров'я в епоху боротьби з пандемією». Представники органів влади та підприємств-виробників поділяться практичним досвідом вирішення регуляторних питань, відповідей на потреби охорони здоров'я, розробки і впровадження інноваційних продуктів і послуг.
«На майданчику ІННОПРОМ на міжнародному рівні учасникам належить обговорити питання забезпечення урядами різних країн потреб охорони здоров'я в непростих умовах пандемії COVID-19, внесення регуляторних змін і вирішення нагальних проблем виробників і пацієнтів. Одним з ефективних заходів, вжитих урядом РФ за минулий рік, стало введення процедури прискореної реєстрації лікарських засобів і медвиробів. Завдяки цьому вітчизняні виробники в стислі терміни зареєстрували і вивели на ринок лікарські препарати і медичні вироби, спрямовані на боротьбу з коронавірусною інфекцією. Аналогічні кроки за прискореною експертизою були зроблені регуляторними органами інших країн, включаючи ЄАЕС. Також в період пандемії вперше почав застосовуватися механізм проведення GMP-інспекцій в форматі онлайн, що дозволило навіть в умовах локдауна зберегти високі стандарти контролю умов виробництва і якості продукції. Очевидно, що частина нововведень може бути збережена і в майбутньому, що також стане предметом обговорення представників різних країн на майбутньому форумі. Особливу увагу буде приділено питанням взаємної реєстрації, локалізації виробництва та імпортозаміщення, побудови нової логістики та налагодження ефективних моделей міжнародного співробітництва. У 2021 році ми плануємо розвивати фармацевтично-медичний блок і на виставці ІННОПРОМ, яка пройде в Єкатеринбурзі в липні »- зазначає керуючий партнер ЦКК С-ГРУП Ольга Собченко.
Виробництво медичних виробів фахівці обговорять в рамках сесії «Колаборація медицини і промисловості - сучасні тенденції використання медвиробів і технічних засобів реабілітації пацієнтів в клінічній практиці». З російського боку в ній візьмуть участь Директор ФГБУ «Національний медичний дослідний центр травматології та ортопедії імені М.М. Приорова» Олександр Губін, Начальник центру травматології та ортопедії ФГБУ« Головний військовий клінічний госпіталь ім. Академіка М.М. Бурденко» Леонід Брижань, а також експерти Першого МГМУ ім. І. М. Сеченова. Тема створення комфортного середовища для осіб з обмеженими можливостями здоров'я особливо актуальна в останні роки, а інновації допомагають в досягненні намічених державними програмами цілей.
Російським компаніям участь у виставці ІННОПРОМ дає широкі можливості для презентації своєї продукції і налагодження міжнародних контактів.
«Завдяки ІННОПРОМ-2021» в Узбекистані у нас є можливість провести ряд продуктивних зустрічей з нашими узбецькими колегами - говорить президент компанії «Активний компонент» Олександр Семенов, - На даний момент компанія «Активний Компонент» бачить можливість для участі в спільних інвестиційних проектах з узбецькими виробниками за безпосередньої підтримки держорганів. З запуском нового майданчика ми не тільки збільшили обсяги виробництва субстанцій і готові їх поставляти в інші країни, але і готові ділитися досвідом з організації локального виробництва субстанцій. ІННОПРОМ-2021- відправна точка спільної роботи з узбецькими партнерами ».
Експозиція Мінпромторгу Росії представляє собою простір лікарняної палати, де розташовується фармацевтична і медична продукція вітчизняних компаній-виробників. Тут в реалістичній обстановці відвідувачі та учасники виставки зможуть познайомитися з інноваційними лікарськими препаратами, медичними виробами та найсучаснішими зразками медтехніки. Наприклад, на стенді представлені новинки, які успішно застосовуються в боротьбі з короновірусною інфекцією: ультрафіолетові бактерицидні опромінювачі-рециркулятори повітря, апарати ШВЛ, системи для проведення ПЛР, і інші розробки.
До участі у виставці «ІННОПРОМ. Великий промисловий тиждень в Узбекистані »запрошені представники органів влади, асоціацій і найбільших міжнародних компаній з 20 країн. Серед них Китай, Німеччина, Франція, Туреччина, Індія, Італія і Японія. Під заходи задіяно близько 6000 кв.м. виставкової площі. Очікується більше 200 ділових зустрічей і 100 експонентів, а також понад 15 ділових заходів.
 
 
Джерело: https://pharmnewskz.com/ru/news/blok-farmacevticheskaya-i-medicinskaya-produkciya-vpervye-otkrylsya-na-mezhdunarodnoy-promyshlennoy-vystavke-innoprom_18078