Днів
Годин
Хвилин
Секунд

Міжнародна спеціалізована виставка обладнання, технологій та інгредієнтів для фармацевтичної промисловості
Березень 2023 • Україна, Київ, МВЦ, Броварський проспект, 15

ТОВ «Михаил Курако» - генеральний партнер виставки PHARMTech & Ingredients Ukraine.

news
Компанія займається постачанням обладнання для виробництва, наповнення та пакування широкого спектру продуктів у фармацевтичній, харчовій, косметичній та хімічній промисловості, а також є офіційним представником провідних компаній, які виробляють пакувальне, технологічне обладнання, що відповідає всім вимогам світової належної виробничої практики.
На стенді буде представлений новий інноваційний таблетковий прес XL 4004.

Конструкція XL 4004 пропонує дві моделі машин: з одношаровим виконанням (SFP) і універсальним одно- і багатошаровим (MFP) виконанням, які використовують спільну платформу і мають повністю взаємозамінні компоненти. Іншими перевагами є ідентичні системи управління і середовище HMI, ідентичний технологічний процес для прямої передачі товару і загальні процедури налаштування, перемикання і заміни ротора між обома машинами.

На стенді буде продемонстровано роботу XL 4004 SFP одностороннього високошвидкісного роторного таблеткового преса, призначеного для виробництва одношарових таблеток. XL 4004 SFP пропонує спрощену заміну продукту, унікальну доступність до зони пресування і надзвичайно тиху роботу.