Днів
Годин
Хвилин
Секунд

Міжнародна спеціалізована виставка обладнання, технологій та інгредієнтів для фармацевтичної промисловості
Березень 2023 • Україна, Київ, МВЦ, Броварський проспект, 15

Інновації Cosmo Pharmaceuticals

news
Ірландська компанія Cosmo Pharmaceuticals N.V., яка спеціалізується на інноваційних методах лікування деяких шлунково-кишкових захворювань, - володар унікальної запатентованої матричної технології MMX®.

Screenshot_1.png
Її суть в покритті таблеток pH-стійкими акриловими сополімерами, які забезпечують після прийняття препарату контрольоване вивільнення активного фармацевтичного інгредієнта (API) по всій довжині товстої кишки уповільненим і контрольованим чином.

Цей процес гарантує нанесення активних фармацевтичних інгредієнтів на всю довжину товстої кишки. Крім того, одними з перших компанія почала використовувати штучний інтелект для виявлення колоректальних поліпів. На даному етапі GI Genius ™ - схвалений в Європі, Австралії, Об'єднаних Арабських Еміратах і Ізраїлі. Випробування, необхідне для затвердження в США, почалося в першому кварталі 2020 року.

У лютому 2020 року в компанії оголосили про дуже позитивні результати першого проспективного клінічного дослідження GI Genius ™, ініційованого дослідником. Це дослідження демонструє, що GI Genius ™ дозволяє ендоскопісту виявляти значно більшу частку пацієнтів з аденомами, а також більшу кількість аденом на одного пацієнта.