Днів
Годин
Хвилин
Секунд

Міжнародна спеціалізована виставка обладнання, технологій та інгредієнтів для фармацевтичної промисловості
Березень 2023 • Україна, Київ, МВЦ, Броварський проспект, 15

Зустріч з лідером ринку з надання аналітичних рішень - компанії «Шимюкрейн»

news
В процесі підготовки до міжнародних виставок Labеxpo , PHARMTech & Ingredients Ukraine команду Організатора було запрошено на зустріч до лідера ринку з надання аналітичних рішень - компанії «Шимюкрейн», генерального дистриб’ютора ТМ Shimadzu в Україні, на чолі з її незмінним керівником Олександром Борисовичем Сухомліновим.
Зустріч з лідером ринку з надання аналітичних рішень - компанії «Шимюкрейн»
Зустріч пройшла в досить теплій атмосфері, була продуктивною і пізнавальною. Від Олександра Борисовича ми дізналися чимало цікавих фактів про головну компанію Shimadzu в Японії; ознайомились з високими відзнаками, які українське представництво, та особисто Олександр Борисович отримали за унікальні досягнення в просуванні високоякісної продукції Shimadzu та бездоганний сервіс обслуговування клієнтів.

Значною перевагою компанії «Шимюкрейн» є право видавати користувачам аналітичного обладнання сертифікат «Декларації про відповідність даного засобу вимірювання технічним регламентам України», і також право нанесення відповідного маркування.

Слід зазначити, що всі фахівці компанії періодично проходять курси обов’язкового стажування і отримують відповідні сертифікати від виробника.

Головною новинкою, що буде представлена на стенді компанії «Шимюкрейн» будуть рідинні хроматографи. Цей вид аналітичного обладнання має величезний попит серед фахівців лабораторій фармацевтичних підприємств. До того ж, серед загальної кількості рідинних хроматографів на всіх вітчизняних фармацевтичних підприємствах на долю Shimadzu припадає їх найбільша кількість -184 комплекта.

На самій виставці відвідувачі отримають можливість виконати аналіз своїх проб на експонованих приладах, а експерти компанії готові поділитись своїм досвідом та знаннями в рамках запланованого 7 жовтня семінару «Сучасні методи інструментального та хімічного аналізу».

www.shimadzu.com.ua