Днів
Годин
Хвилин
Секунд

Міжнародна спеціалізована виставка обладнання, технологій та інгредієнтів для фармацевтичної промисловості
Березень 2023 • Україна, Київ, МВЦ, Броварський проспект, 15

Віртуальна реальність від «Svs-Arta»

news
Аби медустанова вашої мрії не залишився лише у ваші уяві, важливо своєчасно втілити її не у віртуальний, а у цілком реальний, хоча і віртуальний 3D-проект!
Віртуальна реальність від «Svs-Arta»
А наблизитися якомога швидше до своєї мрії і отримати повне розуміння всіх необхідних, але оптимальних інвестицій допоможе СВС-АРТА - українська інжинірингова компанія, розробник фармацевтичних заводів і постачальник рішень EPC (Engineering, Procurement, and Construction) .

Сучасне та ефективне проєктування будівель та виробничих споруд у Autodesk Revit. При цьому використовується BIM – (Building Information Modeling) - це цифрове представлення фізичних і функціональних характеристик об’єкта, яке охоплює більш ніж просто геометрію будівлі, а враховує безліч факторів і інформацію про об’єкт, окремі його елементи (навіть деталі виробників), географію, дизайні та інші дані, в тому числі про вплив його на навколишнє середовище і навпаки .

Технологія наступна - лазерний сканер розроблений для отримання точного 3D-сканування, яке потім імпортується в програмне забезпечення 3D BIM (Autodesk Revit, Graphisoft ArchiCAD, Vectorworks тощо).