Днів
Годин
Хвилин
Секунд

Міжнародна спеціалізована виставка обладнання, технологій та інгредієнтів для фармацевтичної промисловості
Березень 2023 • Україна, Київ, МВЦ, Броварський проспект, 15

CPHI у Мілані

news
-
З 9-11 листопада у Мілані після тривалої перерви відкрилася виставка фармацевтичної промисловості CPHI, яка покриває всю галузь, від формул для створення препаратів та інгредієнтів та обладнання до готової продукції та контрактного виробництва. Виставка – це своєрідний зріз індустрії. Цього року на CPHI Україну представляли 6 виробників, із них 5 готової продукції такі як Борщагівський фармзавод, Фармак, Юрія-Фарм, Інтерхім та Індар та компанія Фарммаш. Компанії показали свої останні розробки готової продукції для світового ринку та готові також до контрактного виробництва на обладнанні, що має сертифікацію GMP.
Компанії задоволені участю у виставці, тому що це дало змогу зустрітися зі старими партнерами та знайти нових, обговорити останні тенденції на фармринку та заявити знову про себе.
Команда виставки PharmTech & Ingredients Ukraine також відвідала виставку та була рада вітати провідних українських виробників на CPHI. Ми також очікуємо, що виставка PharmTech & Ingredients Ukraine, яка проходитиме в Києві з 5-7 жовтня 2022 року, об'єднає всіх гравців фарміндустрії України.


Рисунок8.png